Яке м'ясо готується найшвидше?
По-перше, від виду м'яса. Відомо що м'ясо птиці та кролика вариться набагато швидше, ніж яловичина, свинина, конина чи баранина. По-друге, швидкість цього процесу залежить від віку м'яса. Телятина або молода яловичина зваряться вдвічі швидше, ніж м'ясо тварини «не першої молодості».
Яка найсмачніша страва у світі?
20 найкращих страв з усього світу – Тепер про них знаєте і ви
- 1 місце – іспанські пінчос із Сан-Себастьяна.
- 2 місце – суп каррі лаксу з Куала-Лампура.
- 3 місце – токійські суші.
- 4 місце – яловичий брискет з Техасу.
- 5 місце – салат сом там з Бангкока.
- 6 місце – смореброди з Копенгагена.
- 7 місце – раки з Кайкори