Скільки часу займає оновлення SSL сертифіката: докладна інформація

SSL – це протокол шифрування, який забезпечує безпечну передачу даних в Інтернеті. Основним компонентом безпеки SSL є сертифікат SSL, який видається веб-сайтам і підтверджує їх справжність. Однак сертифікати мають обмежений термін дії та потребують регулярного оновлення.

Оновлення SSL сертифіката – це процес, який виконує адміністратор веб-сайту для продовження терміну дії сертифіката. Зазвичай це робиться шляхом звернення до постачальника SSL сертифіката або веб-хостинг-провайдера. Процес оновлення може бути досить простим і займати всього кілька хвилин, але потребує суворого дотримання певних кроків.

У процесі оновлення SSL сертифіката адміністратор повинен створити новий запит на сертифікат (CSR), надати необхідну інформацію, підтвердити свою особистість і встановити новий сертифікат на сервері. Після цього потрібно перевірити працездатність сертифіката і переконатися, що всі функції сайту працюють належним чином.

Як швидко оновлюється SSL сертифікат
СайтЧас оновлення
example1.com1 день
example2.com2 дні
example3.com3 дні

Нові правила генерації SSL передбачають їх обов'язковий перевипуск раз в рік навіть у разі оплати користування послугою терміном понад 12 місяців. Це нововведення діє для всіх загальнодоступних сертифікатів TLS, виданих 1 вересня 2020 року включно та пізніше.20 квіт. 2021 р.

Як довго оновлюється сертифікат SSL?

Індустрія для безпеки обмежує максимальні терміни дії SSL-сертифікатів.Це веде до того, що SSL-сертифікат потрібно оновлювати або замінювати. або щороку, або раз на 2 роки.

Скільки активується сертифікат SSL?

Як довго відбувається активація AlphaSSL та DomainSSL Сертифікати початкового рівня AlphaSSL та DomainSSL (платні та безкоштовні) активуються протягом 12 годин після додавання запису TXT. Виняток становлять IDN-домени. Наприклад: . РФ, .

Скільки часу встановлюється сертифікат SSL?

Зазвичай SSL-сертифікат встановлюється протягом доби після вашої заявки. Однак, якщо ви є користувачем веб-хостингу HostFly.by, ви можете прискорити встановлення сертифіката, використовуючи можливості cPanel.